• Van Horssen Taxaties op LinkedIn
  • Maak kennis met onze voordelige VVE taxatie service
Van Horssen Taxatie telefoonnummer

Van Horssen Taxatie & Expertise

Van Horssen Taxatie & Expertise is een onafhankelijke specialist in het uitvoeren van herbouwwaarde taxaties voor gebouwen conform artikel 7:960 BW alsmede het uitvoeren van bouwkundige vooropnamen.

Onze rapporten worden geaccepteerd door alle verzekeraars en vanuit onze centraal gelegen vestiging te Tiel zijn wij landelijk opererend.

Kennis, kunde en integriteit zijn onze kernwaarden die leiden tot een hoogwaardig kwalitatieve dienstverlening vanaf het eerste klantencontact tot en met de uiteindelijke rapportage. Daarnaast kenmerken wij ons door een persoonlijke benadering, bereikbaarheid, snelheid, flexibiliteit en vaste scherpe tarieven.

Onder onze opdrachtgevers bevinden zich: particulieren, bedrijven, VVE (beheerders en bestuurders), intermediairs, vastgoed beheerders, aannemers, projectontwikkelaars en overheden.

Voor een deskundig, betrouwbaar en onafhankelijk advies bent u bij Van Horssen Taxatie & Expertise op het juiste adres.

Onze taxateurs zijn ingeschreven bij het Nivre (Nederlands Instituut Van Register Experts) en/of het VRT (Verenigd Register van Taxateurs).

VvE beheerders / besturen

De VvE dient te zorgen voor een juiste verzekering van het VvE-complex, of het nu gaat om een particuliere of bedrijfsmatige VvE. Volgens het splitsingsreglement stelt de vergadering van de vereniging van eigenaren dus de herbouwwaarde vast. Van Horssen Taxatie & Expertise is gespecialiseerd in zogenaamde VvE taxaties. Het grote voordeel van een taxatie is de voorkoming van aansprakelijkheid van de VvE bestuurders.

Contact

Van Horssen Taxatie & Expertise
Postbus 359
4000 AJ Tiel
T: Klik hier voor ons telefoonnummer
F: +31 (0)344 744032
E: info@vanhorssentaxaties.nl

Onze voordelen

  • specialisten in ons vakgebied
  • taxateurs ingeschreven bij Nivre en/of VRT
  • acceptatie rapporten door alle verzekeraars
  • maximale produktkwaliteit
  • vaste scherpe tarieven
  • volledig onafhankelijk en objectief